Libros

Mostrando el único resultado

 • A soles (Dedicat)

  15,95
  Aconsegueix o regala el llibre amb una dedicatòria personalitzada de Silvia Congost.
  «Enfrontar-nos a la foscor dels diumenges a la tarda, als “ho sento, ja he quedat”, a la vergonya de demanar taula per a un, o d’anar al cine sol, a les mirades compassives dels altres, a les parelles enamorades que es multipliquen al teu voltant i es mostren més afectuoses que mai, més felices, més somrients…De sobte, el teu cervell només veu tot el que vol tant i no aconsegueix tenir, tot el que ha perdut.»

   

  En el món actual, i sobretot a partir d’una determinada edat, sembla que la solitud s’entén com un fracàs: estar solter, divorciat o separat són situacions que cal evitar, o que hem de superar com més aviat millor. Però en realitat, saber estar sol és indispensable i un signe d’autèntica maduresa, d’autonomia i de riquesa personal.

   

  Silvia Congost, una de les psicòlogues més reconegudes del nostre país, ens convida a perdre la por a la solitud. Aprendre a escoltar-nos, a dialogar amb les nostres pors i a calmar-les és el camí que ens porta a tenir una existència plena i sense imposicions socials.

   

  A soles és l’oportunitat d’un aprenentatge que, si el sabem aprofitar, ens servirà per a tota la nostra vida.

   

  * Per enviaments a Balears, Illes Canàries, Ceuta i Melilla: contactar mitjançant un correu electrònic a secretaria@silviacongost.com per realitzar la compra del llibre.
  REALIZAR PAGO

Conferencia Virtual con Silvia Congost

‘¿CÓMO LIBERARTE DE UN MAL AMOR?’

DÍA: Domingo, 25 de abril

HORARIO: 19:00 horas (*hora española)

¡¡PLAZAS LIMITADAS!!

¡Se podrá ver en diferido!
Inscripciones abiertas
X