fbpx

Libros

Mostrando el único resultado

 • A soles (Dedicat)

  15,95
  Aconsegueix o regala el llibre amb una dedicatòria personalitzada de Silvia Congost.
  «Enfrontar-nos a la foscor dels diumenges a la tarda, als “ho sento, ja he quedat”, a la vergonya de demanar taula per a un, o d’anar al cine sol, a les mirades compassives dels altres, a les parelles enamorades que es multipliquen al teu voltant i es mostren més afectuoses que mai, més felices, més somrients…De sobte, el teu cervell només veu tot el que vol tant i no aconsegueix tenir, tot el que ha perdut.»

   

  En el món actual, i sobretot a partir d’una determinada edat, sembla que la solitud s’entén com un fracàs: estar solter, divorciat o separat són situacions que cal evitar, o que hem de superar com més aviat millor. Però en realitat, saber estar sol és indispensable i un signe d’autèntica maduresa, d’autonomia i de riquesa personal.

   

  Silvia Congost, una de les psicòlogues més reconegudes del nostre país, ens convida a perdre la por a la solitud. Aprendre a escoltar-nos, a dialogar amb les nostres pors i a calmar-les és el camí que ens porta a tenir una existència plena i sense imposicions socials.

   

  A soles és l’oportunitat d’un aprenentatge que, si el sabem aprofitar, ens servirà per a tota la nostra vida.

   

  * Per enviaments a Balears, Illes Canàries, Ceuta i Melilla: contactar mitjançant un correu electrònic a secretaria@silviacongost.com per realitzar la compra del llibre.
  REALIZAR PAGO
videoconferencias silvia congost

Conferencia virtual “DEJAR IR”

¡Aprende a soltar y ábrete a lo nuevo!

¿Eres de esas personas a las que les cuesta soltar? ¿Dejar ir?

Saber hacer cambios, enfrentarnos a aquello que ya no encaja con lo que queremos o necesitamos y decidir seguir por otro camino, emprender una nueva ruta, es muy importante si queremos sentir que nuestra vida tiene sentido para nosotros.

En ella te voy a enseñar los pasos que tienes que hacer para conseguirlo y que tu vida cambie para siempre.

¿Cuándo?: Domingo, 24 de ENERO de 2021, a las 19:00 horas (*hora española).

¡¡PLAZAS LIMITADAS!!

Inscripciones abiertas
X