fbpx

A soles

Descobreix el plaer d'estar amb tu mateix

Silvia Congost

«Enfrontar-nos a la foscor dels diumenges a la tarda, als “ho sento, ja he quedat”, a la vergonya de demanar taula per a un, o d’anar al cine sol, a les mirades compassives dels altres, a les parelles enamorades que es multipliquen al teu voltant i es mostren més afectuoses que mai, més felices, més somrients…De sobte, el teu cervell només veu tot el que vol tant i no aconsegueix tenir, tot el que ha perdut.»

En el món actual, i sobretot a partir d’una determinada edat, sembla que la solitud s’entén com un fracàs: estar solter, divorciat o separat són situacions que cal evitar, o que hem de superar com més aviat millor. Però en realitat, saber estar sol és indispensable i un signe d’autèntica maduresa, d’autonomia i de riquesa personal.

Silvia Congost, una de les psicòlogues més reconegudes del nostre país, ens convida a perdre la por a la solitud. Aprendre a escoltar-nos, a dialogar amb les nostres pors i a calmar-les és el camí que ens porta a tenir una existència plena i sense imposicions socials.

A soles és l’oportunitat d’un aprenentatge que, si el sabem aprofitar, ens servirà per a tota la nostra vida.

Llámanos y explicanos tu situación

Juntos encontraremos la manera de ayudarte y conseguir los resultados que buscas.

647 430 862 - secretaria@silviacongost.com
videoconferencias silvia congost

Conferencia virtual “DEJAR IR”

¡Aprende a soltar y ábrete a lo nuevo!

¿Eres de esas personas a las que les cuesta soltar? ¿Dejar ir?

Saber hacer cambios, enfrentarnos a aquello que ya no encaja con lo que queremos o necesitamos y decidir seguir por otro camino, emprender una nueva ruta, es muy importante si queremos sentir que nuestra vida tiene sentido para nosotros.

En ella te voy a enseñar los pasos que tienes que hacer para conseguirlo y que tu vida cambie para siempre.

¿Cuándo?: Domingo, 24 de ENERO de 2021, a las 19:00 horas (*hora española).

¡¡PLAZAS LIMITADAS!!

Inscripciones abiertas
X